We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | 3 izbový byt so záhradou, Senec

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Two bedroom apartment

Bosen Group Vám ponúka na predaj krajný 3 izbový byt v rodinnom dome v radovej zástavbe v meste Senec na ulici pri Včelárikoch.

3D Virtuálna prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=jAovDKFBPSg 

DOM: Novostavba postavená v roku 2016. Úžitková plocha domu je 82m2.   

DISPOZÍCIA: Vo vstupnej chodbe sa nachádza vstavaná skriňa. Po ľavej strane sa nachádza izba, ďalej technická miestnosť, samostatná toaleta, kúpeľňa so sprchovým kútom a ďalšia samostatná izba. Kuchyňa je spojená s obývačkou a východom na terasu. Kuchyňa je plne vybavená, chladnička, elektrická varná doska, elektrická rúra. 

ZÁHRADA: Terasa je zastrešená s posedením a úplným súkromím. V záhrade je vyvedená voda aj elektrina. Záhradný domček sa nachádza pri dome. Pozemok je o veľkosti 252 m2 z čoho je zastavaná plocha 94 m2. 

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné a kľudné bývanie kúsok od centra. Autom 3 minúty od Kauflandu, 5 minút od ZŠ Mlynská, 4 minúty od autobusovej stanice. 

CENA: 249.000 EUR 

Realitný maklér: Petra Kovářová

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.