We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Prenájom 1,5 izbový byt s balkónom, Bošániho, Bratislava m.č. Dúbravka

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Klaudia Jenischová

real estate agent

+421 919 188 524
jenischova@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Rent
Apartment type: Studio

Bosen Group Vám ponúka na prenájom slnečný 1,5 izbový byt s balkónom na ulici Bošániho, Bratislava – mestská časť Dúbravka.

BYT: Byt má výmeru 40 m2 z toho 8 m2 balkón. Nachádza sa v bytovom dome na 7/7 poschodí. Byt je orientovaný na JZ a ponúka krásny výhľad na Karpaty.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, presvetlená obývacia časť spojená s kuchynskou časťou so vstupom do spacieho kúta a výstupom na balkón, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC.

ZARIADNIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený – policová skriňa vo vstupnej chodbe, komoda, sklenená skriňa, rozkladacia sedačka, TV, manželská posteľ, kuchynský kút s indukčnou doskou, elektrickou rúrou, chladničkou, práčkou, mikrovlnkou.

PARKOVANIE: Parkovanie v blízkosti bytového domu.

LOKALITA: Lokalita ponúka príjemné bývanie pre mladých ľudí v blízkosti prírody s kompletnou občianskou vybavenosťou (škola, škôlka, zdravotné stredisko, pošta, supermarkety, reštaurácie, kúpalisko a iné) a ľahkou dostupnosťou na diaľničný obchvat mesta, do nákupného centra Bory Mall a do centra mesta aj vďaka dobrému spojeniu MHD.

CENA: 450 EUR nájom + 100 EUR energie vrátane TV a internetu / mesiac + 550 EUR vratný depozit + provízia RK

BYT JE VOĽNÝ IHNEĎ. Byt je vhodný pre max. 2 osoby.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná a zahŕňa poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.