We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Priestranný 2,5 izbový byt, Astronomická, m.č. Ružinov - Bratislava

Sorry, this offer is no longer valid!

Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: One bedroom apartment

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj priestranný 2,5 izbový byt vo vyhľadávanej časti Bratislavy - m.č. Ružinov.

3D - virtuálna obhliadka: https://tour.vieweet.com/viewer/N86RE75

BYT: Celková výmera bytu je 64,1m2, z toho je 3,06m2 pivnica. Byt má balkón, ktorý je situovaný do vnútrobloku. Byt sa nachádza na 2./4. nadzemných podlaží tehlového domu.

Byt má dve samostatné izby, ktoré sú situované na JZ a kuchyňu s obývacou izbou SV.

V byte prebehla rekonštrukcia v roku 2007. Byt sa predáva čiastočne zariadený + v byte sú bezpečnostné dvere a umývačka riadu. Mesačné náklady: plyn 11 Eur + Elektrina 16 Eur + Optika 26,63 Eur + Mesačný predpis 125 Eur

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba z ktorej sa vstupuje do obývacej izby spojenej s kuchyňou.Dve samostatné izby z toho z jednej izby (spálne) je vstup na balkón. Byt má dostatok úložného  priestoru. Samostatná toaleta, kúpeľňa s rohovou vaňou.

LOKALITA: Bezpečná lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, zastávka električky/autobusu do 5 min chôdze, ktoré vedú priamo do centra. V okolí bytového domu sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, nemocnica, čerpacia stanica, OC AVION, ako aj Štrkovecké jazero (10 min chôdze). Autom  sa rýchlo dostanete na diaľničný obchvat D1 na všetky smery.

CENA: 235 000,-Eur 

Realitná maklérka: Petra Doktorová  Tel: +421 910 555 446

Realitná kancelária BOSEN Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.