We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

REZERVOVANÝ | Zariadený praktický 1.izbový byt, Rača, Žarnovická, 42 m2

BROKER

Mgr. Martin Zvolenský

estate agent

+421 904 335 165
zvolensky@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Studio

Bosen Group Vám ponúkal na predaj slnečný, kompletne zariadený 1.izbový byt s pivničnou kobkou, Rača, Žarnovická ulica. Byt sa nachádza v zrekonštruovanom dome na 8. poschodí z 14 a je orientovaný na juhozápad s výhľadom na vinohrady a západy slnka ponad úpätím Malých Karpát.

BYT: Byt má rozlohu 42m2, z toho pivnica má 4 m2. Nachádza sa na 8 z 12 poschodí s výťahom, je orientovaný na západ s pekným výhľadom na Karpaty.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA BYTU: https://my.matterport.com/show/?m=7n5ZTS6mD7J

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, WC, kúpeľňa, izba, kuchyňa

LOKALITA: ponúka skvelú kombináciu kompletnej občianskej vybavenosti so skvelým napojením na prírodu. Bytový dom na Žarnovickej ulici sa nachádza v srdci pôvodnej Rače (Račišdorf) v najkrajšej a zároveň tichej oblasti, v tesnej blízkosti vinohradov a domu kultúry Rača, kde sa konajú každoročne podujatia ako Stavanie mája, Hody, Vinobranie. Je tu kompletná občianska vybavenosť a zároveň veľmi dobrá dostupnosť električkou priamo do centra alebo autom diaľnicou D4 sa zrýchlene “presunúť” do iných časti Bratislavy, alebo pokračovať ďalej smerom do Rakúska alebo Maďarska.

CENA: 149 990 Eur

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným poriadkom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právne služby poskytované advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo pri prevode nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.