We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Na predaj rodinný dom v tesnej blízkosti zámockého parku Malacky

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Ing. Ján Vaškor

riaditeľ pobočky

+421 903 478 154
vaskor@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Houses
Type: Sale
House type: Family house

BOSEN GROUP ponúka na predaj rodinný dom v pôvodnom stave vo vynikajúcej lokalite na Sadovej ulici, v tesnej blízkosti zámockého parku v Malackách.

RODINNÝ DOM: Jednopodlažná stavba, pozostávajúca z dvoch izieb, kuchyne, kúpeľne a vstupnej verandy. Samostatná letná kuchynka, ktorá je podpivničená. Pôvodný stav, nutná rekonštrukcia. Celková podlahová plocha domu je približne 99 m2.

POZEMOK: Celková výmera pozemku je 393 m2 a pozostáva z dvoch parciel. Na prednej parcele, ktorá má výmeru 164 m2 je postavený rodinný dom a letná kuchynka, zadná parcela je záhrada a má výmeru 229 m2. 

PARKOVANIE: Verejné parkovanie pred rodinným domom.

LOKALITA: Najväčším benefitom tejto nehnuteľnosti je jej poloha. Nachádza sa v tesnej blízkosti zámockého parku v tichej lokalite na Sadovej ulici. Zámocký park poskytuje priestor na prechádzky, relax a šport. V blízkosti rodinného domu sa nachádza aj detské ihrisko a kúpalisko a okresné mesto Malacky ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.

CENA: 140.000,- €

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.