We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | Stavebný pozemok v súkromnej ulici v Miloslavove

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Bc. Renáta Stopiak

real estate agent

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Land
Type: Sale
Land type: Land – for living

Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj pozemok v obci Miloslavov, časť Alžbetin Dvor na ulici Čerešňová Alej na výstavbu rodinného domu. Ide o súkromnú ulicu, kde je 10 pozemkov. 

Pozemok: plocha pozemku 799 m2, IS: voda, kanalizácia, elektrina, studňa, rovinatý pozemok, zastavanosť je 25%. 

Video prehliadka: https://youtu.be/_lPbvORx2q4

Lokalita: Pozemok sa nachádza v súkromnej ulici, kde je 10 pozemkov.  V blízkosti sa nacháduajú malé potraviny, kostol, obecný úrad, park, škola a školka. Neďaleko sa nachádza športové ihrisko, vlaková stanica, lekár, lekáreň a obchodné centrum Billa. Obec ponúka pohodlné bývanie pre mladé rodiny, športové vyžite - cyklotrasa (napojenie na Dunajskú hrádzu smer Gabčíkovo alebo Bratislava. Dostupnosť do Bratislavy, môžete využiť niekoľkými príjazdovými komunikáciami vrátane rýchlostnej cesty R7,D4.

Cena: 295€/m2

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.