We use cookies

By using this website, you agree to the use of cookies, which help us provide better services. More info

BOSEN | REZERVOVANÉ zariadený 3 izbový byt navrhnutý dizajnérkou blízko Štrkovca, Bratislava-Ružinov

Sorry, this offer is no longer valid!

BROKER

Bc. Ing. Lukáš Husár

Realitný maklér a manažér

+421 911 016 170
husar@resido.sk


Basic information

County: Bratislavský kraj
Type: Apartments
Type: Sale
Apartment type: Two bedroom apartment

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj dizajnový 3 izbový byt v Ružinove, v atraktívnej lokalite blízko Štrkoveckého jazera. Byt je kompletne rekonštruovaný a zariadený, nachádza sa na 5. poschodí zatepleného bytového domu s výťahom, z  celkových 6.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=BYskcp34Kv7

BYT: Byt je čerstvo rekonštruovaný (nové rozvody elektriny a vody, sadrokartónové stropy, vyrovnaná podlaha, servis okien, renovácia balkónového zábradlia, nové bezpečnostné vchodové dvere). Byt dýcha novotou a hneď pri vstupe zistíte, že má príjemnú atmosféru. Celková výmera bytu je 60,5 m², z toho balkón tvorí 3,1 m2 a pivnica 4,2 m2. V bytovom dome je k dispozícii aj kočikáreň. Byt je orientovaný na juhozápad. Z balkónu je krásny výhľad do zeleného parku a na vrch Kamzík.

ZARIADENIE:  Byt je zariadený novou, na mieru vyrobenou kuchynskou linkou s dostatočným úložným priestorom a s novými spotrebičmi - indukčná varná doska, umývačka riadu, vstavaná elektrická rúra, vstavaná mikrovlnka, chladnička s mrazničkou. V kúpeľni sa nachádza nové umývadlo so skrinkou, sprchový kút, nové wc. Disponuje novým nábytkom ako jedálenský stôl, obývacia stena, konferenčný stolík, pohovka, manželská posteľ a nové svietidlá.

PARKOVANIE:  Verejné parkovanie pred bytovým domom.

MESAČNÉ NÁKLADY: Správcovské poplatky 115€/1 osoba

CENA: 249.900 € byt spolu s pivnicou

NÁZOR MAKLÉRA: Pri tejto nehnuteľnosti môžem spomenúť len jej pozitíva. Byt je vďaka orientácii na juhozápad dostatočne svetlý, má za sebou kompletnú rekonštrukciu a je vkusne zariadený dizajnovým nábytkom. Som si istý, že svojim budúcim majiteľom poskytne veľmi príjemné bývanie s krásnym výhľadom, no vďaka lokalite predstavuje takisto vhodnú investičnú príležitosť. 

LOKALITA: Byt sa nachádza vo veľmi obľúbenej časti Ružinova, v pešej dostupnosti od Štrkoveckého jazera. V jeho okolí nájdete kompletnú občiansku vybavenosť ako školy, škôlky, kaviarne a reštaurácie, takisto parky s množstvom zelene na príjemné prechádzky a oddych. Lokalita má veľmi dobré napojenie na diaľničný obchvat a 5 minút od bytového domu sa tiež nachádza autobusová a električková zastávka MHD.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.