Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Zariadený 2 izbový byt, Údernícka, Petržalka, 53 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na predaj zariadený 2 izbový byt v novostavbe na ulici Údernícka – Bratislava m.č. Petržalka.

BYT: Výmera bytu je 54,91 m2 z čoho má balkón 4,19 m2 a murovaná pivničná kobka 2 m2. Byt sa nachádza v novostavbe z roku 2015 s výťahom - 3./6. poschodie.

DISPOZÍCIA: Za vstupnými dverami sa nachádza predsieň so vstupom do všetkých izieb - obývacej izby spojenej s kuchyňou s výstupom na balkón na ktorý je možnosť sa dostať i zo spálne, do kúpeľne a samostatnej toalety.

ZARIADENIE: Byt disponuje rekuperáciou a klimatizáciou a ponúka sa zariadený. Vo vstupnej chodbe sa nachádza vstavaná skriňa, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. K dispozícii je práčka, sedacia súprava, komoda pod TV, konferenčný stolík, manželská posteľ bez matracov, komoda, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi /elektrická rúra, varná doska, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou s “No frost” funkciou. Na balkóne sa nachádza záhradné sedenie.

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: 2 izbový byt v novostavbe

PARKOVANIE: K bytu prislúcha garážové parkovacie státie v hodnote 20.000,- EUR

LOKALITA: Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, v susednom polyfunkčnom objekte Vienna Gate sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, kaviarne, drogéria, lekáreň, fitness centrum a kozmetické zariadenia. Byt ponúka výbornú dostupnosť do centra mesta a na diaľničný obchvat. Zastávka MHD sa nachádza 2 minúty pešo od bytovky ako aj vlaková stanica.

CENA: 199.990,- EUR + 20.000,- EUR garážové státie

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, poradenstvo k prenájmu nehnuteľnosti.