Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN - Prenajaté | Pekný 1 izbový byt s balkónom na ulici Mikovíniho

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 1-izbový byt
PRENAJATÉ | BOSEN Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúkala na prenájom pekný 1 izbový byt s balkónom a pivničnou kobkou. Byt sa nachádza v tichej lokalite v časti Bratislava-Nové mesto, Mikovíniho.

BYT: Byt má výmeru 40m2 z čoho 2m2 je balkón. K bytu prislúcha pivničná kobka o výmere 3m2. Byt sa nachádza na 2. z ôsmych poschodí a je orientovaný na Juh.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Kuchyňa je vybavená novou kuchynskou linkou a spotrebičmi (plynová rúra, sporák, nová chladnička, mraznička, rýchlovarná kanvica), jedálenský stolík, 2 stoličky. V obývačke je gauč, posteľ, konferenčný stolík, stojaca lampa, televízny stolík, TV, policová zostava. V kúpeľni sa nachádza nová práčka a zrkadlo. Na chodbe sa nachádza botník a úložný priestor. Bezpečnostné vchodové dvere. 

PARKOVANIE: Parkovanie je v tejto oblasti bezproblémové. Verejné parkovanie.

DISPOZÍCIA: Zo vstupnej chodby sa dostaneme do kúpeľne a samostatné WC. Ďaľej prejdeme do obývacej miestnosti. Kuchyňa je samostatná s prístupom na balkón.

LOKALITA: Tichá lokalita širšieho centra mesta s dostatkom zelene. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, drogéria, lekáreň, reštaurácie a kabiarne. Výborná dostupnosť s MHD do centra mesta. Riačianske mýto v pešej dostupnosti 3min. cez park. 

CENA: 350 €/mesiac plus 150€/energie a internet s TV. V prípade prenájmu bytu 2 osobami sa energie zvyšujú o 20€. 
            500€/ vratný depozit

Byt je dostupný ihneď.

Províziu neplatíte.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.