Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Bosen Group | Obchodné priestory, Chalúpkova, Staré mesto, 42 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

JUDr. Veronika Pfundtnerová

realitná maklérka

+421 905 619 358
pfundtnerova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory

Bosen Group Vám ponúka na prenájom výborne situovaný obchodný priestor v Bratislave, časť Staré mesto na ulici Chalúpkova s rozlohou 42,82 m2.

DISPOZÍCIA: Rozloha samostatného obchodu je 22,54 m2. K priestoru prislúcha aj  miestnosť so zázemím s rozlohou 6,26 m2, kde sa nachádza kuchynský kút a samostatná toaleta. V obchodnom priesto je klimatizácia a predajný pult.

PARKOVANIE: Za budovou sa nachádza parkovisko, ktoré môžu zákazníci využívať 1hod. zadarmo. Taktiež je tu možnosť zakúpenia parkovacej karty 100 eur/ mes.

LOKALITA: Strategická poloha obchodných priestorov ponúka jeho všestranné využitie (obchod, výroba alebo sklad). Vďaka umiestnenie v širšom centre a výbornému napojeniu na diaľničný obchvat, ako aj rýchlostnú cestu D4, R7, je odtiaľto zabezpečená rýchla dostupnosť do všetkých častí Bratislavy. 

CENA: 600 eur + energie
Voľný ihneď


Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová

Pre podrobnejšie informácie ma neváhajte kontaktovať.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.