Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ | BOSEN | 1 izbový byt s loggiou v blízkosti OC Retro, Bratislava - Ružinov

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

PREDANÉ

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj 1izbový byt s loggiou na 1. poschodí zatepleného bytového domu na Narcisovej ulici, v pokojnej časti Ružinova - Trávniky.

BYT: Byt má výmeru 26,68 m2 + 6,35 m2 loggia.  Nachádza sa na 2. podlaží (z celkových 5) bytového domu bez výťahu. Byt je svetlý vďaka južnej orientácii a disponuje výhľadom na zeleň. Byt prešiel rekonštrukciou rozvodov (elektrina, voda, odpad) a disponuje novými plastovými oknami.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby s priestorom na vstavanú skriňu. Z chodby je vstup do kúpeľne s murovaným sprchovým kútom a toaletou a do hlavnej izby (ktorú je možné rozdeliť na spací kút a obývaciu izbu). Kuchynská časť je od hlavnej miestnosti čiastočne oddelená.

ZARIADENIE: Byt sa predáva zariadený: kuchynská linka, chladnička s mrazničkou, dvojplatnička, mikrovlnná rúra, práčka, TV, nábytok: posteľ s matracom a úložným priestorom, 1x skriňa, 1x komoda, pracovný stôl, stolička, knižnica, konferenčný stôl. Byt disponuje pripojením na internet a káblovú televíziu.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie.

LOKALITA: Oblasť v blízkosti Narcisovej ulice, je charakteristická nielen výbornou občianskou vybavenosťou v bezprostrednom okolí, ale aj dostatkom zelene, či možností k relaxu a športovaniu. V blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, potraviny, reštaurácie, kaviarne, parky, OC Retro, nemocnica a poliklinika Ružinov, či MHD. Električková trať vám zabezpečí bezproblémové spojenie do centra mesta. 

Cena: 129 990 €

Virtuálna prehliadka:

https://my.matterport.com/show/?m=PYExUhUvTsG

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.