Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ | BOSEN 3 izbový slnečný byt v Ružinove časť Pošeň

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám ponúkal exkluzívne na predaj 3 izbový byt s balkónom na ulici Ondrejovova v Bratislave – m. č. Ružinov časť Pošeň. Byt si našiel svojho šťastného majiteľa už na druhej obhliadke a celkový priebeh obchodu prebehol bez komplikácií.

BYT: Celková rozloha bytu je 73,6 m2 (byt 73,6 m2 + pivnica 4,5 m2 + balkón 2,5 m2) a nachádza sa na 1. podlaží zo 4. v zateplenom  bytovom dome bez výťahu.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba s výstupom na balkón, kuchyňa a spálňa orientované na juh, izba orientovaná na východ, kúpeľňa a samostatné WC.

VYBAVENIE: Byt je čiastočne zrekonštruovaný - má plastové okná, plávajúce podlahy, tapety, radiátory boli menené v roku 2013, hlavný elektrický istič, menené stupačky.

Bytový dom prešiel renováciou - strecha, zateplenie, bezpečnostné vchodové dvere a spoločné priestory.

ZARIADENIE: sedacia súprava s kreslom, konferenčný stolík, kuchynská linka so žulovou doskou, 2 ročná umývačka riadu, chladnička, jedálenský stôl so stoličkami, vstavané skrine, komody, pracovný stôl so stoličkou, sedačka, klimatizácia.

PARKOVANIE: Bezproblémové parkovanie v okolí bytového domu.

LOKALITA: Okamžitý prístup na diaľničný obchvat a kompletná občianska vybavenosť v blízkom okolí, potraviny ( Lidl, Billa, Tesco, OC Retro) služby, banky, pošta, nemocnica, lekáreň, základné aj súkromné školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, ihriská, parky.

CENA: 249.990 EUR

Realitný maklér: Bc. Rebeka Jasenecová

Tel.: 0911 343 090

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.