Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ BOSEN | Nadštandardná 5 izbová rekreačná chata neďaleko strediska Krahule a Skalka

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

PREDANÉ

Bosen Group Vám ponúka na predaj nadštandardnú 2,5 podlažnú, 5 izbovú rekreačnú chatu s možnosťou celoročného obývania v prémiovej lokalite obce Kremnické Bane, neďaleko strediska Krahule a Skalka 

CHATA: Výmera chaty je 51,94+41,74+20,9= 114,54+ balkóny + terasa v m2 s potenciálom dobudovania priestrannej terasy spolu so saunou.

DISPOZÍCIA: 
PRÍZEMIE:  pozostáva z predsiene, 3 nepriechodných izieb - spální a kúpeľne s toaletou a sprchovým kútom.
1 NP: Na ktoré sa dostanete schodiskom z masívneho dreva Vám zabezpečí neopakovateľný výhľad, ktorý sa Vám naskytne z balkóna, ktorý lemuje veľkorysú obývaciu izbu spojenú s kuchyňou a jedálňou. Dokonalú priestrannosť tomuto poschodiu dodáva štítová strecha. Na poschodí sa ďalej nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom a WC.
2 NP: Schodiskom sa dostanete do priestoru, ktorý pokrýva polovicu rozlohy 1 NP a môže sa zmeniť na ďalšiu spálňu, pracovňu, poprípade čitáreň. Benefitom poschodia je balkónik.
 
POZEMOK: Výmera pozemku, ktorý si môžete prispôsobiť podľa Vašich predstáv je 589 m2.

ŠTANDARD: Chata sa predáva v nadštandardnom prevedení (parkety z dubového masívu, kuchynská linka, zariadené obe kúpeľne, krb, masívne schodisko) s možnosťou dokúpenia zariadenia podľa fotodokumentácie.

LOKALITA: Značným benefitom obce Kremnické bane je vzdialenosť od lyžiarskych stredísk: 4 km (3,5 minúty autom) od SKI Krahule a 12 km od SKI Skalka. Obec je známa tým, že sa v jej tesnej blízkosti nachádza symbolický stred Európy. Z Bratislavy sa sem dostanete do 2 hodín a zo Žiliny do hodiny. Jedinečné slovenské kúpeľné mesto s aquaparkom Turčianske Teplice budete mať na dosah ruky, len 15 minút jazdy autom. 

CENA:  INFO V RK

3D:  https://my.matterport.com/show/?m=LjwCTPtRemN

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=jGCuLjVATWk
 

MAKLÉR: Bc. Rebeka Jasenecová 
Tel.: 0911343090

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.