Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ - BOSEN | 6 izbový rodinný dom s bazénom, Miloslavov - Alžbetin Dvor

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
PREDANÉ - Bosen Group Vám ponúka na predaj priestranný rodinný dom v obci Miloslavov na ulici Lúčna.

3D VIRTUÁLNA PREHIALDA: https://my.matterport.com/show/?m=F59cFaSPvui

DOM: Rodinný dom s rozlohou 420 m2 na pozemku s celkovou rozlohou 763 m2 má 2 nadzemné podlažie a je čiastočne podpivničený. Dom je napojený na bezpečnostný a kamerový systém. 

DISPOZÍCIA:

Na 1.NP sa nachádza pracovňa, kuchyňa so špajzou, spojená s jedálenskou časťou a obývačkou. Z jedálne je východ na terasu. Samostatná spálňa so šatníkom, kúpeľňa s toaletou, samostatná toaleta, garáž, vstup do pivnice. 

2.NP pozostáva z priestrannej chodby, 3-och nepriechodných izieb, spoločnej kúpeľne a úložného priestoru na povale. 

V pivnici sa nachádzajú dve nepriechodné miestnosti, kuchyňa a technická miestnosť.

ZÁHRADA: Príjemná a udržiavaná záhrada s terasou, hojdačkou a bazénom, ktorý je vyhrievaný tepelným čerpadlom. Závlahový systém je napojený na studňu. V záhrade je záhradný domček a okrasné rastliny.

IS: Plyn, elektrika, voda je mestská aj studňa, kanalizácia. 

PARKOVANIE: Parkovanie je možné v garáži, prípadne pod strieškou pred garážou. Ďalšie možnosti parkovania sú na ulici. 

LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v časťi obce Miloslavov – Alžbetin Dvor.  V pešej dostupnosti je kostol, úrad, potraviny, lekár pre dospelých, detský lekár,  zmrzlina, pizzeria, multifunkčné ihrisko, plávanie pre deti, kaderníctvo, kozmetika, lekáreň, základná škola, škôlka, vlaková stanica a autobusová zástavka. Vo vedľajšej časti v Miloslave je obchodné centrum s obchodmi a službami. Dedina Miloslavov je od Bratislavy vzdialená 15 km, Podunajské Biskupice 10 km, Šamorín 10  km,  Dunajská Lužná 5 km. Rýchla dostupnosť je zabezpečená vlakom aj autobusom (0,5 km).  Obec ponúka pohodlné bývanie pre mladé rodiny, športové vyžite - cyklotrasa (napojenie na Dunajskú hrádzu smer Gabčíkovo alebo Bratislava, komplex X-bionic v Šamoríne.  

Cena 395 000 €        

REALITNÝ MAKLÉR: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti.