Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÝ 6 izbový rodinný dom s veľkým pozemkom a dvojgarážou

MAKLÉR

Silvia Mrva

realitná maklérka

+421918062119
s.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
BOSEN GROUP Vám EXKUZÍVNE ponúka na predaj 6 izbový rodinný dom s veľkorysým pozemkom, dvojgarážou, nad ktorou sa nachádza obytné podkrovie v meste Gabčíkovo, Indačská ulica.
DOM: Užitková plocha domu je 200 m2. Jedná sa o dvojpodlažný rodinný dom na rovinatom pozemku o výmere 1704 m2 s terasou, 2 kúpeľňami, 2 garážou(55m2) s obytným podkrovím. Na pozemku vzadu je letná kuchyňa(15m2), v ktorej  je zavedená elektrina, voda, kanalizácia, pec.
Kolaudácia rodinného domu prebehla v roku 2008, je z klasických materiálov: tehla + zateplenie polystyrénom. Rodinný dom je bez podpivničenia, vo veľmi dobrom stave. 
DISPOZÍCIA :
1. NP: Predsieň, technická miestnosť so sprchovacím kútom + umývadlo, kuchyňa, jedálenský kút, obývacia izba s výstupom na terasu, pracovňa, izba, podschodiskový sklad, samostatná toaleta s umývadlom.
2. NP: Schodisko, chodba, izba s výstupom na balkón, 2x izba,  šatník, kúpeľňa s rohovou vaňou a s dvojitým umývadlom + toaleta
ZARIADENIE : Dom sa predáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľmi.  Zabudovaná je klimatizácia, alarm, predná kamera a optika T-Com. Je napojený na elektriku 220/380 V, kúrenie - kotol na plyn, kotol na elektrinu, vykurovacie telesá, podlahové kúrenie, kachľová pec v obývačke, voda je zásobovaná z mestského vodovodu, odpadové vody riešené kanalizáciou, na polievanie v záhrade slúži vlastná studňa.
DVOJGARÁŽ S OBYTNÝM PODKROVÍM:
Prízemie: kryté parkovacie miesto pre 2 autá, dvojgaráž s elektrickou bránou
Obytné podkrovie (55m2) so samostatným vchodom: 2x izba s kuchynským kútom, 2x kúpeľňa, 2x toaleta.
PARKOVANIE: Dvojgaráž s elektrickou bránou + dve zastrešené parkovacie miesta, ako aj parkovanie vo vnútry na pozemku.
LOKALITA: Rodinný dom je postavený v tichej a kľudnej časti mesta Gabčíkovo, ktoré ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.  Zdravotné stredisko, škôlky, základná škola, potraviny, pošta, lekáreň, banky a viacero vychytených reštaurácií. Dobré vlakové a autobusové spojenie. Rodinný dom s dvojgarážou sa nachádza len 12 km od DS a 50 km od hlavného mesta BA.

CENA: 280.000 EUR

Realitná kancelária BOSEN GROUP  členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.