Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN - Predané | Zariadený 2 izbový byt, Miletičova, Bratislava-Ružinov, 68m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
PREDANÉ | BOSEN Group Vám exkluzívne ponúkala na predaj slnečný 2 izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na ulici Miletičova - Ružinov.

BYT: Výmera bytu je 65m2. K bytu prislúcha pivničná kobka 2,5m2. Byt sa nachádza na 2 z 6 podlaží.

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený a disponuje 3 klimatizačnými jednotkami. Bezpečnostné dvere. Botník na topánky, vstavané skrine. Kuchyňa je kompletne vybavená spotrebičmi (teplovzdušná rúra, indukčná varná doska, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), kuchynská linka, kuchynský stôl a kuchynské stoličky (3ks). Pohovka, konferenčný stolík, vitrína, skrinka na TV a policová zostava v obývacej miestnosti. Práčka so sušičkou a kúpeľnový nábytok. Písací stôl, stolička, nočné stolíky (2ks) a komoda v spálni.

DISPOZÍCIA: Zo vstupnej chodby sa dostanete do obývacej miestnosti a kuchyne ktoré sú orientované na JV, spálne orientovanej na SZ, kúpelne a oddeleného WC.

PARKOVANIE: Verejné parkovanie.

LOKALITA: Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Pešia dostupnosť do centra mesta. V blízkosti sa nachádzajú zastávka MHD. Nákupné stredisko CENTRAL v dostupnosti 14min chôdzou. V okolí bytového domu sa nachádza park, materská škôlka, kúpalisko Delfín, trhovisko Miletičova.

CENA BYTU: 249 990€

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.