Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ BOSEN | 3 izbová zateplená rekreačná chata hodinu od Bratislavy, Kočín

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Bosen Group Vám ponúkal na predaj zateplenú 3 izbovú rekreačnú chatu s terasou postavenú v roku 2009 nad obcou Kočín Lančár – miestna časť Kočín, pod lesom Malých Karpát neďaleko mesta Piešťany. Chata je charakteristická tichým prostredím v srdci prírody s priestrannou záhradou. Chata si našla svoju majiteľku ihneď na druhej obhliadke, celkový proces predaja trval približne 2 mesiace.

CHATA: Výmera chaty je 69 m2 zastavanej plochy a 66,23 m2 úžitkovej plochy, plus 19.67 m2 sú spevnené plochy - zastrešená terasa.

DISPOZÍCIA: Chata pozostáva z dvoch podlaží. Na prvom podlaží sa nachádza obývacia miestnosť s plne vybavenou kuchyňou, murovaným krbom, samostanou kúpeľňou a vstupnou chodbou so samostatným WC. 

Na druhom podlaží sa nachádza predsieň a predizba s posteľou a sedením, 2 nepriechodné izby a výstup na priestrannú povalu, ktorá je využiteľná ako úložný priestor.

POZEMOK: Výmera pozemku je 535 m2. Pozemok bol vyňatý z pôdneho fondu.

IS: Chata je pripojená na elektrinu a vodu zo spoločnej studne ktorá sa nachádza v areáli chatiek. Odpad je riešený žumpou. 

ŠTANDARD:  Chata sa predáva plne zariadená. Nábytok, kuchynská linka, 80l bojler na vodu. Ku chate prislúcha kumbál na náradie ktorý sa nachádza na terase pri vstupe do chaty a 3 fázová elektrická zásuvka. Chata disponuje TV príjmačom.

LOKALITA: Chotár obce Kočín je v chránenej krajinnej oblasti Malé Karpaty. Chata sa nachádza v oplotenom chatovom areáli priamo pod lesom čo zabezpečuje absolútny kľud a súkromie s krásnym výhľadom. Obec Kočín sa nachádza 7 km od Vrbového, 20 km od mesta Piešťany, 30 km od Trnavy a 80 km od Bratislavy.

CENA: 79990,- EUR

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.