Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN - Predané | Priestranný 2 izbový byt, Záhrebská, Bratislava - Staré Mesto

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
PREDANÉ | BOSEN Group Vám exkluzívne ponúkala na predaj priestranný, kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt na ulici Záhrebská, Bratislava – Staré Mesto.

BYT: Byt má výmeru 65 m2. Spálňa je orientovaná na severovýchod a obývacia miestnosť s kuchyňou na juhozápad. Byt sa nachádza na 4/5 poschodí bytového domu s výťahom.

ZARIADENIE: Bezpečnostné dvere, vstavané skrine a zrkadlo v zádverí. Vstavané skrine, zrkadlo a kúpeľňový nábytok v kúpeľni. Samostatné závesné WC s bidetovou sprškou. Chodba, WC a kúpeľna sú obložené travertínom. Kuchynská linka, vstavané spotrebiče (indukčná varná doska, digestor, umývačka riadu, chladnička, mraznička, teplovzdušná rúra, práčka), kuchynský ostrovček s barovými stoličkami v kuchyni. Nábytok v obývacej časti (komoda, policová zostava) z palisandrového dreva. Manželská postel a dva nočné stolíky v spálni taktiež z palisandrového dreva.

DISPOZÍCIA: Zo zádveria sa dostanete na samostatné WC a do kúpelne. Z chodby daľej vojdete do obývacej miestnosti spojenej s kuchyňskou časťou z ktorej sa dostanete do spálne.

PARKOVANIE: Parkovanie je možné v okolí s rezidentskou parkovacou kartou, taktiež možnosť parkovať vo vnútrobloku. 

LOKALITA: Lokalita ponúka komfortné bývanie v tichej časti Starého Mesta. Byt sa nachádza v blízkosti mestskej hromadnej dopravy, ako aj hlavnej stanice Bratislava. Výhodou je pešia dostupnosť do centra mesta. Táto lokalita zároveň ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.

CENA: 254 999 €

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná. Zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného právneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.