Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ BOSEN | 2 izb. kompletne zariadený byt s loggiou, 48m2, Most pri Bratislave

MAKLÉR

Rebeka Jasenecová

realitná maklérka

+421911343090
jasenecova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
Bosen Group Vám ponúkal na predaj 2 izbový slnečný byt v Moste pri Bratislave na ulici Bratislavská s balkónom a vlastným plynovým kotlom. Byt si našiel svojho majiteľa na piatej obhliadke a celkové ukončenie obchodu prebehlo do dvoch mesiacov.



BYT: Byt má výmeru 47,65 m2 vrátane pivnice 2,2m2 bez balkóna ktorý disponuje výmerou 3,3m2. Nachádza sa na 1. poschodí z 3. s výťahom zatepleného bytového domu postaveného v roku 2010.



ŠTANDARD: Kompletne zariadený byt vrátane plne vybavenej kuchynskej linky (umývačka riadu, chladnička, elektrická rúra, jedálenský stôl so stoličkami), plastové okná, exteriérové rolety, bezpečnostné dvere, sedačka, manželská posteľ, rolldorová skriňa, šatníková skriňa, práčka, plynový kotol.



DISPOZÍCIA: Praktická vstupná chodba, kúpeľňa spojená s toaletou, obývacia izba s kuchyňou, spálňa, balkón.



LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej časti Mostu pri Bratislave v blízkosti prírody. Lokalita zahŕňa občiansku vybavenosť, SAD, sieť obchodov, škôlky, školu, ihriská, reštaurácie a polikliniku Medissimo, rýchle napojenie na diaľnicu D4, R7.



CENA: 109.990€ 





Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.