Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÝ Skladový priestor, Bratislava-Nové Mesto, 691 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Sklady a haly
Bosen Group predala výborne situovaný skladový priestor v Bratislave, časť Nové mesto s rozlohou 691 m2 úžitkovej plochy.

POZEMOK: Betónový základ s asfaltovým kobercom nachádzajúci sa v priemyselnom areály prímestskej časti Bratislavy s pripojením na inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrina. 

SKLAD : Vykurovaný sklad má vlastné zázemím pre personál, kuchynku, šatňu a wc. je tvorený zateplenou oceľovou konštrukciou s plechovou strechou. 

PARKOVANIE: V areáli sa nachádza 5 parkovacích miest pred skladom pre osobné autá a ďalších 10 miest vedľa susedného skladu.

LOKALITA: Strategická poloha skladu ponúka jeho všestranné využitie v súčasnosti, ale aj budúcnosti. V blízkosti sa nachádza známe R1 centrum, Fresh Market, Bratislaské Klientske centrum, Bowlingové centrum.  Je odtiaľto výborné napojenie do všetkých častí BA, 10 min od letiska a napojenia na diaľnicu D1. 

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.