Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÝ 3-izbový byt Bieloruská

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!
BOSEN | PREDANÝ 3-izbový byt Bieloruská

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj byt v tichej lokalite na ulici Bieloruská v meste Bratislava, m.č. - Podunajské Biskupice.

BYT: Celková výmera je 67.68 m2 z čoho je loggia 1.98 m2. K bytu prislúcha pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu.  Byt sa nachádza na 4./8. poschodí v panelovom dome s výťahom a výhľadom do priestranného parku so zeleňou. Je čiastočne rekonštruovaný, orientovaný na dve svetové strany. Bytový dom je zateplený.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so vstavanou skriňou z ktorej sú prístupné 2 nepriechodné izby, obývačka, kúpeľňa a samostatná toaleta. Z obývačky je prístupná loggia a samostatná kuchyňa (možnosť spojiť). Veľkou výhodou je samostatná špajza. 

LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, zastávka trolejbusu/autobusu do 5 min chôdze ktoré vedú priamo do centra. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, reštaurácie, kaviarne, kompletná sieť obchodov (Kaufland, TESCO, Lidl, Billa), ako aj rýchle napojenie na diaľničný obchvat. Pár metrov od bytového domu sa nachádza rameno Malého Dunaja pri ktorom sa nachádza cyklotrasa. Veľkou výhodou je priamy prístup do priestranného vnútroblokového parku.  

PARKOVANIE: Parkovanie je voľné pred bytovkou, je možné prikúpiť vyhradené parkovacie státie ako aj miesto v parkovacom dome hneď pri bytovke avšak nie sú nutnosťou.

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.