Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Slnečný 3 izbový byt, Trnavská - Modra, 119,5 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Adam Belianský

manager, realitný maklér

+421 944 288 368
beliansky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
BOSEN Vám ponúka na predaj 3 izbový byt s terasou v tichej časti plnej zelene na ulici Trnavská, Modra. 

BYT: Byt má výmeru 119,5 m2, z čoho 5 m2 má pivnica a 9,5 m2 terasa. Nachádza sa na 5/5 poschodí. Orientovaný je na juhozápad. Na poschodí sa nachádzajú dva byty. Z terasy je krásny výhľad na vinice a Karpaty. 

BYTOVÝ DOM: Bol skolaudovaný v r. 2005. Jeho súčasťou je podzemná garáž. V danom vchode bytového domu sa nachádza výťah. 

ZARIADENIE: Byt sa predáva kompletne zariadený. Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), práčka, nová klimatizácia, elektircká pergola na terase. 

PARKOVANIE: Byt sa predáva spolu s veľkým parkovacím miestom v podzemnej garáži. Pred bytovým domom je možné bezproblémové parkovanie d'aľšieho vozidla. 

LOKALITA: Mesto Modra leží na okraji Malých Karpát, vo vzdialenosti 7 km od okresného mesta Pezinok. Táto lokalita je veľmi obľúbená hlavne pre oddych a relax, bicyklovanie, turistiku, hubárčenie, v zimnom období pre lyžovanie a ďalšie športy. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako sú reštaurácie, obchody, MHD.

Cena: 155 000 €

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.