Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÝ | Nadštandardná 4 izbová chata s krásnym výhľadom, investičná príležitosť, Dolná Lehota

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martin Zvolenský

realitný maklér

+421 904 335 165
zvolensky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Bosen Group Vám ponúkala prémiovú, 4 izbovú, rekreačnú chatu v obci Dolná Lehota, neďaleko strediska Krpáčovo. Charakter tohto projektu vytvára jedinečnú príležitosť investovať do nehnuteľnosti, ktorá sa nachádza v uzatvorenom luxusnom komplexe s reštauráciou, privátnym wellness a bazénom. 

CHATA: bola skolaudovaná ako rodinný dom. Výmera chaty je 108 m2 plus 80 m2 sú spevnené plochy (terasa).

DISPOZÍCIA: Chata pozostáva z predsiene, 2 nepriechodných izieb, kúpeľne, samostatného WC, obývacej izby spojenej s kuchyňou a spálne s vlastným šatníkom a kúpeľňou s WC.

POZEMOK: Výmera pozemku je 752 m2. 

ŠTANDARD: oceľová konštrukcia, fasádny obklad TermoWOOD, podlahové kúrenie, nemecké drevené podlahy PARADOR, hliníkové okná SCHUECO, bezrámové interierové dvere BARRAUSSE, bezpečnostné vchodové dvere BARAUSSE trieda 3, obklad taliansky Gres, nemecký krb SPARTHERM, sanita 

ZARIADENIE: Chata sa predáva plne ZARIADENÁ. Nábytok, vrátane doplnkov vytvorených na mieru exkluzívnym interierovým štúdiom FeelHomeFactory. TV+Wifi O2

AREÁL: V uzatvorenom objekte sa nachádza recepcia, bazén, jacuzzi, wellness, reštaurácia, detské ihrisko, požičovňa elektro-bicyklov a štvorkoliek. Ak nebudete chatu využívať je tu možnosť prenájímania chaty so správou a službami priamo v areáli, kde sa Vám postarajú o komfort a bezstarostný servis okolo prenájmu. 

LOKALITA: Chotár obce Dolná lehota je v ochrannom pásme Národného parku Nízke Tatry a nachádza sa v ňom časť známeho strediska Krpáčovo. Dostupnosť známych lyžiarskych stredísk okrem Ski areál Krpáčovo - Ski centrum Mýto pod Ďumbierom 11 km, Ski Tále 13 km, Chopok 16 km, Ski centrum Čertovica 25 km. Ďalšie rekreačné atrakcie v okolí oblasti Krpáčovo - prameň Sama Chalupku, vodná nádrž Krpáčovo, rekreačné stredisko Tále (prírodné kúpalisko, tenis, golfové ihrisko, minigolf, lanová dráha, Wellness), Ľupčiansky hrad, Čierny Balog a mnoho ďalšieho.

CENA:  279 990 € plus DPH

VIRTUÁLNA PREHLIADKA: https://my.matterport.com/show/?m=kKyPPr6ygSU

VAŠA NÁSLEDNÁ MOŽNOSŤ PRENÁJMU:

Ubytovanie:

250 € / noc

Náklady:

1.recepcia, ubytovanie hostí a upratovanie personálom v objekte 

2.energie

Počíta sa s  50 % vyťaženosťou ročne čiže 180 dní:

PREDPOKLADANÝ VÝNOS 20%

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.