Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ BOSEN | 3 izbový klimatizovaný byt s loggiou, Jasovská ul., Bratislava - Petržalka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

+421 908 126 603
debnarikova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN - Predaný 3 izbový byt so zasklenou lodžiou na ulici Jasovská v Bratislave – m. č. Petržalka.

BYT: Celková rozloha bytu je 74 m2 z čoho 3,5 m2 je loggia a 1,5 m2 pivničná kobka. Nachádza sa na 12 poschodí bytového domu so vstupom na čip a zrekonštruovanou strechou.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, samostatná toaleta, kúpeľňa s vaňou, hala, 3 nepriechodné izby a kuchyňa so vstupom na lodžiu.

ZARIADENIE: V byte prebehla kompletná rekonštrukcia a predáva sa čiastočne zariadený: kuchyňa – elektricka rúra, plynový sporák, digestor, umývačka riadu, skrinka v kúpeľni, vstavané skrine, klimatizácia.

PARKOVANIE: V okolí bytového domu.

MESAČNÉ NÁKLADY: 200 € / 4 os. + elektrina 30 €, plyn 7 €

LOKALITA: Príjemná lokalita, ktorá poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: základné školy, materské školy, Tesco Expres, Slnečnice Market s farmárskou tržnicou Trch, Billa, DM drogéria, Pepco, detský kútik, reštaurácie a kaviarne, MHD zastávka pri dome, 10 min. do centra mesta. V blízkosti sa nachádza oblúbená Petržalská hrádza, ktorú ocenia milovníci letných športov.

CENA: 169.999,-€


Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.