Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PREDANÝ Motorest pri Vlčkovciach na R1, 1872 m²

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!
BOSEN |  PREDANÝ Motorest pri Vlčkovciach na R1, 1872 m²

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Gastro priestory

Bosen Group Vám ponúka na predaj objekt Motorestu HOT POT vo Vlčkovciach pri R1.

OBJEKT: Výmera objektu je 506 m2 + pozemok s parkovacím státím a záhradou 1366 m2. 

DISPOZÍCIA: Objekt pozostáva z predsiene, WC pre zákazníkov motorestu, hlavnej jedálenskej časti s možnosťou východu na terasu a záhrady, obslužného pultu, kuchyne a zázemia, s dobre vyriešeným systémom zadného zásobovania. Objekt slúžil ako reštaurácia no je vhodný aj ako showroom či koliba. Drevená valbová strecha so škridlovou krytinou je čiastočne priznaná aj v interiéri reštaurácie čo jej dodáva príjemný ráz.

ZARIADENIE: Motorest je vo výbornom stave. Priestory reštaurácie sú priestranné a dobre presvetlené. Súčasťou hlavného jedálenského priestoru sú kvalitné masívne stoly a stoličky ako aj detský kútik. Predáva sa s čiastočne zariadenou kuchyňou a obslužnými priestormi. V zázemí sa nachádzajú dve izby/prezliekarne so samostatným wc a sprchou. 

LOKALITA: Objekt je lokalizovaný na hlavnom ťahu R1 v uzle kde sa spájajú štyri smery TN, NR, TT a BA pri tankovacej stanici OMW.  Nachádza sa za odhlučňovacou stenou ktorá chráni príjemnú terasu so záhradou patriace motorestu. 

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.