Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN| PREDANÝ 2 izb. byt, Sputníkova, Ružinov, 55m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!
BOSEN| PREDANÝ  2 izb. byt, Sputníkova, Ružinov, 55m2

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group  Vám vo výhradnom zastúpení ponúka na predaj byt na Sputníkovej ulici v Ružinove, časť Ostredky.

BYT: Výmera bytu je 55.9 m2 s loggiou + pivnica. Byt sa nachádza na 9./9. poschodí v panelovom dome s výťahom. Jeho veľkou výhodou je orientácia na dve svetové strany ako aj dve nepriechodné izby s veľkou vstupnou chodbou. Byt je veľmi dobrom stave.   
ZARIADENIE: Byt je klimatizovaný a predáva sa čiastočne zariadený: kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička, práčka, skrine.

LOKALITA: Vynikajúca lokalita s výborným prístupom na letisko, IKEA/Avion (5 min autom), zastávka električky a trolejbusu do 10 min chôdze ktoré vedú priamo do centra mesta. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, školy, škôlky, reštaurácie, potraviny, ale aj parky a zeleň. 


Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.