Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÝ 6 izbový rodinný dom v tichej lokalite, Bernolákovo

MAKLÉR

Silvia Mrva

realitná maklérka

+421918062119
s.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
BOSEN GROUP Vám exkluzívne ponúka na predaj 6 ročnú novostavbu samostatne stojaceho 2 podlažného 6 izbového rodinného domu v Bernolákove, Agátová ulica.



 Rodinný dom je postavený na rovinatom pozemku o rozlohe 741 m2, z toho celkovo zastavaná časť  je 123 m2 , užitková plocha domu je 184 m2. 



Dispozícia :



Prízemie - vstupná chodba, kuchyňa a jedáleň, z ktorej je výstup na prekrytú terasu, obývačka s krbom, spálňa, samostatné WC, komora a schodisko.



Prvé podlažie - 4 izby, kúpeľňa s vaňou a WC, pracovňa, kúpeľňa so sprchovým kútom( nachádza sa tam kotol, zásobník TUV, akumulačná nádrž Helioset), 2x balkón z južnej a severnej strany.



Zariadenie: - Strecha zn. BRAMAC, plastové okná s imitáciou dreva s izolačným trojsklom+vnútorné žalúzie, tehla Porotherm (obvodové murivo 38mm),zateplený open systém Baumit, vykurovanie-teplovodné, klasické, plynové, slnečné konektory na ohrev vody, kondenzačný kotol Protherm , kuchynská linkav tvare L so spotrebičmi (rúra, umývačka riadu, mikrovlnka, chladnička, varná doska), alarm.



Rodinný dom je napojená na všetky IS (elektrina, plyn, voda, kanalizácia), so zavedenou optickou prípojkou T-Com.  Celý pozemok je oplotený betónovými dielmi a tým pádom poskytuje súkromie.  Nachádza sa na ňom záhradný drevený domček  na náradie, vysadené ovocné a okrasné stromy/kríky



Parkovanie pre 6 áut. Bez potreby ďaľšej investície. 



Mesačné náklady cca 150,-eur.



Lokalita: V obci je  kompletná občianska vybavenosť, školy, škôlky, umelecká škola, detské ihriská, zdravotné stredisko, zubár, lekáreň, pošta, reštaurácie, kaviarne, potraviny, obchody,  Lidl, Billa, Bratislava 17km.



Cena 380 000 €







Realitná kancelária BOSEN GROUP  je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.