Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenájom 2izbový slnečný byt Šamorín.

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!
Prenájom 2izbový slnečný byt Šamorín.

MAKLÉR

Silvia Mrva

realitná maklérka

+421918062119
s.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt
BOSEN GROUP Vám ponúka na dlhodobý prenájom priestranný 2izbový byt, Sídlisko Platan 4 , Šamorín.  Novostavba bytového domu je zateplená, vybavená  bytovým vrátnikom, vchod sa uzamyká.


Výmera bytu : 49m2 plus balkón o výmere 7,59m2. Byt sa nachádza na 1/4 poschodí s výťahom, orientovaný na južnú stranu bytového domu s výhľadom na X-Bionic Shere. 


Dispozičné riešenie: predsieň, kúpeľňa spojená s WC,samostatná izba, obyvačka spojená s kuchyňou. Byt sa prenajíma čiastočne zariadený.


Kuchynská linka robená na mieru vybavená elektrospotrebičami-varná doska, trúba, chladnička, digestor plus kuchynské doplnky (šálky, taniere, atď.). V nepriechodnej izbe je priestranná vstavaná skriňa. Kúpeľňa spojená s WC  je vybavená práčkou a dvoma väčšími a jednou menšou zrkadlovou skrinkou.


Byt sa môže v prípade záujmu vybaviť aj posteľou s Dormeo matracou a pohovkou .


Bezproblémové parkovanie pred bytovým domom.


Voľný ihneď.


Lokalita: poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť.


Cena 450Eur vrátane energií + plus vratný depozit(dvojmesačné nájomné-možná dohoda) + provízia pre RK