Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

3 izb. byt prerobený na 4 izbový 73m2 s loggiou, Turnianska-Petržalka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!
3 izb. byt prerobený na 4 izbový 73m2 s loggiou, Turnianska-Petržalka

MAKLÉR

Silvia Mrva

realitná maklérka

+421918062119
s.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj 3 izbový byt prerobený na 4 izbový v zateplenom bytovom dome na Turnianskej ulici v Petržalke.


BYT: Celková výmera je 73m2 z toho loggia 3,1m2 a pivnica 1,6m2. Byt sa nachádza na 1. poschodí z 8. Bytový dom prešiel rekonštrukciou v rámci ktorej bol zateplený, boli zrekonštruované spoločné priestory a taktiež vymenené schránky. Z domu je krásny výhľad na zeleň.


ZARIADENIE: V obývačke, ktorá je spojená s kuchyňou je nová kuchynská linka, v ktorej chýbajú spotrebiče. Izba je kompletne prerobená. V rámci rekonštrukcie bola vymenená podlaha- pri kuchynskej linke dlažba a ostatné je kvalitné dubové parkety. Ostatné izby sú v pôvodnom stave. 


DISPOZÍCIA: Byt sa začal prerábať z 3 izbového na 4 izbový. Priestranná obývačka spojená s kuchyňou, 3 samostatné izby kde z jednej je výstup na loggiu, kúpeľňa a oddelená toaleta. 


CENA CELKOM: 123 000 €


BOSEN GROUP  je členom Realitnej únie SR a riadi  sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu správnych poplatkov, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotekárneho úveru.