Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 5 izbový rodinný dom, Boldog

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Bosen Group Vám ponúka na predaj 5 izbový rodinný dom v obci Boldog, na ulici Hlavná

3D: https://my.matterport.com/show/?m=T9X9SpqF7Bd

DOM: 5 izbový, dvojpodlažný tehlový rodinný dom, prešiel kompletnou rekonštrukciou. Podlahová plocha je 170m2. Celková plocha pozemku je 800m2. Dome je napojený na alarm a kamerový systém. 

DISPOZÍCIA: Vo vstupnej chodbe sa nachádza technická miestnosť, kúpeľňa, pracovňa v ktorej sa nachádza šatník. Obývačka je spojená s kuchyňou a jedálenským kútom. V kuchyni je komora. Z obývačky je vstup na krytú terasu. Na druhom poschodí sa nachádza kúpeľňa s vaňou a toaletou. Spálňa s balkónom a vstavanou skriňou a dve ďalšie izby. 

POZEMOK: Záhrada je udržiavaná a upravovaná. Nachádzajú sa tu okrasné a ovocné stromy a kríky. 

PARKOVANIE: Parkovanie je možné v garáži, prípadne pod strieškou pri dome.  

IS: Elektrina, Voda - studňa, Kanalizácia - žumpa, Plyn

LOKALITA: Boldog je obec 2 minúty od Senca a 20 minút od Bratislavy. V Boldogu je kludná obec s materskou školou. 

CENA: 359.990 Eur

REALITNÝ MAKLÉR: Petra Kovářová

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.