Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Polyfunkčný objekt s ubytovacím zariadením, Bratislava, Nové Mesto - Odborárska 4183 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martin Zvolenský

realitný maklér

+421 904 335 165
zvolensky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Iné
Bosen Group Vám ponúka na predaj výborne situovaný trojpodlažný objekt s polyfunkčnou budovou a ubytovňou v Bratislave, Nové Mesto, ulica Odborárska.

POZEMOK: 1858 m2 nachádzajúcich sa v časti Bratislavy s pripojením na inžinierske siete - voda, kanalizácia, elektrina, plyn.

POLYFUNKČNÁ BUDOVA: zastavaná plocha 282 m2, 3 podlažia, užitková plocha 846 m2

UBYTOVŇA: zastavaná plocha 493 m2, 3 podlažia, užitková plocha 1479 m2, 52 ubytovacích jednotiek

PARKOVANIE: V areáli za elektrickou bránou sa nachádza 25 parkovacích miest pre osobné autá.

LOKALITA: Strategická poloha areálu ponúka jeho všestranné využitie v súčasnosti, ale aj budúcnosti. Je odtiaľto výborné napojenie do všetkých častí BA, 10 min od letiska a napojenia na diaľnicu D1. 

CENA: 3.500.000 eur

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.