Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predané BOSEN | Priestranný 2 izb. byt, novostavba, Údernícka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
BOSEN GROUP ponúka na predaj 2-izbový byt v 6 ročnej novostavbe tehlového bytového domu na Úderníckej ulici v mestskej časti Petržalka.

BYT: Výmera  bytu je 57,81 m2 z toho 4,15 m2 balkón. Byt je v tehlovom bytovom dome s výťahom, 4.poschodie z 5. Bezproblémoví susedia.

DISPOZÍCIA: Predsieň so vstupom do kúpelne s toaletou, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou, výstup na balkón, nepriechodná izba - spálňa.

ZARIADENIE: Byt má bezpečnostné dvere, plastové okná s horizontálnymi žalúziami, podlahy: laminátová plávajúca podlaha,  kúpelňa s rohovou vaňou, kuchynská linka so spotrebičmi, v spálni zrkadlový rolldor.

PARKOVANIE: K bytu je možné ponúknuť za úhradu 1 parkovací box, ale parkovanie je BEZPROBLÉMOVÉ

LOKALITA: Neďaleko hranice s Rakúskom, výborné napojenie na výpadovky D1,D2 z Bratislavy, ako aj na všetky smery (Rakúsko, Maďarsko, Česká Republika). s kompletnou občianskou vybavenosťou – školy, škôlka, Terno, LIDL, Danubia, Tesco, Aupark

Cena 106 000 €