Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

POSLEDNÉ BYTY!!!3-izbový byt v štandarde s predzáhradkou 30m2+parkovacie státie 30m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Tomáš Mrva

realitný maklér

+421 904 929 253
t.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj exkluzívne 3-izbové byty v obci Hviezdoslavov (časť záhrady) 
BYT: výmera bytu je 66m2 + balkón (cca 9m2)  + úložný priestor v podkroví (cca30m2)
- rodinný dom má 4 bytové jednotky, je z brúsenej tehly (25cm), zateplenie 15cm polystyrén, 6-komorové plastové okná s izolačným troj-sklom, zvonku antracit zvnútra biele, strešná krytina Bramac, sadrokartónové stropy, elektrické podlahové kúrenie DEVI s reguláciou teploty - termostaty v každej izbe. Vlastný 150l bojler.
POZEMOK: k bytu prislúcha pozemok o veľkosti (cca 60m2), kde predzáhradka tvorý (cca 30m2), je oplotená+parkovacie státie (cca 30m2).
ŠTANDARD: možnosť výberu z niekoľkých odtieňov farieb čo zahŕňa: obklady, sanitu,WC, dvere, zárubne, plávajúcu podlahu, dlažbu.
- predpríprava na alarm, internet,TV a klimatizáciu.
- vlastná vodomerná šachta s vlastnou vodou v byte. Odpad je riešený septikom 10m3 (každý byt má samostatný septik pred bytovým domom)
MOŽNOSŤ DOKONČENIA PODĽA VAŠICH PREDSTÁV!  
PARKOVANIE: k bytu prislúchajú 2 parkovacie státia 
LOKALITA: Vzdialenosť RD sa nachádza 17km od BA v kľudnej a rozvíjajúcej sa časti obce. V blízkej dostupnosti na vlak RegioJet (cca 500m) a plánovanú rýchlostnú cestu R7. Obec Hviezdoslavov poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť.

 CENA : 79 999 €

BOSEN GROUP  je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie,  vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.