Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

4-izbový rodinný dom s garážou, Most pri Bratislave

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Bosen Group predala na predaj rodinný dom v lokalite Studené, Most pri Bratislave.


DOM: Samostatne stojaci dom. Zastavaná plocha má 166,27m2, podlahová plocha 134,14m2. 


DISPOZÍCIA: Dom je rozdelený dennú a nočnú časť. V dennej časti sa nachádza kúpeľňa, obývačka spojená s kuchyňou, jedálenským kútom a komorou. V nočnej časti sú 3 nepriechodné izby, spoločná kúpeľňa s toaletou. Z obývacej časti a z jednej izby je vstup na terasu.


POZEMOK: K domu prislúcha pozemok o veľkosti 623m2


HOLODOM: Dom sa predáva v štádiu HOLODOM. Vieme zabezpečiť aj dokončenie do štandardu. Dom je momentálne v štádiu začatia výstavby. Plánovaná kolaudácia rok 2020.


PARKOVANIE: parkovacie státie pred domom a garáž


LOKALITA: Most pri Bratislave má všetku občiansku vybavenosť. Senec ako okresné mesto ponúka všetku občiansku vybavenosť. Škola, Školka, obchody, reštaurácie.


Cena 249 888 €


Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.