Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Zariadený 3 izbový byt s predzáhradkou

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Tomáš Mrva

realitný maklér

+421 904 929 253
t.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj NOVOSTAVBU 3 izbového zariadeného bytu v tichej časti vo Hviezdoslavove časť Záhrady. Jedná sa o rodinný dom so 4 bytovými jednotky.
Užitková plocha bytu je 66m2+loggia cca 9m2+úložný priestor v podkroví (cca30m2)+upravená predzáhradka cca 30m2.
Byt:- je z Ytongu(25cm), zateplenie 15cm polystyrén, 5-komorové plastové okná s izolačným dvoj-sklom, zvonku antracit zvnútra biele, strešná krytina Mediteran, sadrokartónové stropy, elektrické podlahové kúrenie RAYCHEM s reguláciou teploty - termostaty v každej izbe. Vlastný 150l bojler.
- predpríprava na alarm

- možnosť napojenie na optiku T-com,ktorý je pred bytovým domom
Dispozícia:- vstupná chodba, schody, predsieň, kuchyňa s obývačkou, z ktorej je výstup na loggiu, dve samostatné izby, kúpeľňa a oddelené WC.
Byt sa predáva zariadený moderným nábytkom.
Vybavenie:- klimatizácia v obývačke
- kuchyňa vybavená zabudovanými elektrospotrebičmi( chladnička s mrazničkou, rúra, mikrovlnka, digestor, varná doska), jedálenský stôl + stoličky,
- komferenčný stolík, bio-krb
- vstavané skrine na chodbe a v izbách, manželská posteľ
- žalúzie, sieťky proti hmyzu
- vlastná vodomerná šachta s vlastnou vodou v byte, vlastná vodárnička so zásobníkom
- odpad je riešený septikom 10m3 pred bytovým domom
K bytu prislúchajú dve parkovacie státia .
LOKALITA: Vzdialenosť RD sa nachádza 17km od BA, v kľudnej a rozvíjajúcej sa časti obce. V blízkej dostupnosti na vlak RegioJet (cca 600m) a plánovanú rýchlostnú cestu R7. Obec Hviezdoslavov poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť. Mesto Šamorín je vzdialené len 5 km a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, neďaleko sa nachádza Aquapark X-BIONIC a športový jazdecký areál.

Cena: 110 000,-Eur

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.