Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | 2 izb.byt s loggiou na 26. poschodí v projekte Panorama City, Landererova,60m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martin Zvolenský

realitný maklér

+421 904 335 165
zvolensky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom 2 izbový zariadený byt s loggiou a parkingom v novostavbe projektu Panorama City. Nachádza sa vo veľmi obľúbenej lokalite Starého Mesta - Landererova ulica. 

BYT: Výmera bytu je 60 m2 vrátane loggie 6,29 m2 a pivničnej kobky 2,89 m2. Kompletne zariadený byt s východnou orientáciou sa nachádza sa na 26. poschodí z 33.

DISPOZÍCIA: vstupná hala so vstavanou skriňou, obývacia izba s kuchyňou a výstupom na loggiu, izba, kúpeľňa s WC

LOKALITA: Byt je zasadený v lokalite, ktorá spája dohromady bývanie v Starom Meste, možnosť prechádzky na promenáde pri rieke Dunaj a výbornú občiansku vybavenosť. Priamo pri dome je nákupné centrum Eurovea a možnosti bezproblémového dopravného spojenia.

CENA: 820 €/mesiac + náklady na byt 180 €  vrátane TV a internetu + 100 € parkovanie v garáži

Byt je k dispozícii od 1.7.2023

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.