Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Stavebný pozemok o rozlohe 1200m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Tomáš Mrva

realitný maklér

+421 904 929 253
t.mrva@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pre rodinné domy
BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj stavebný pozemok v obci Dunajský Klátov, iba 8 km od Dunajskej Stredy. Pozemok je rovinatý, má rozlohu 1200 m2, nachádza sa v novej časti obce. Rozmery pozemku sú: 30m široký a 40m dlhý, je napojený na vodu,ktorá je na pozemku a pripojenie elektriny je od prístupovej cesty,bez možnosti pripojenia sa na plyn. Kanalizácia v obci nie je, ale kanalizačné potrubia sú už umiestnené v ceste, nakoľko obec plánuje vybudovať kanalizáciu. Výhody pozemku: Tiché a kľudné prostredie,veľký pozemok na výstavbu samostatného domu,dvojdomu,poprípade bytového domu so štyrmi bytovými jednotkami.

Cena: 99.000 €

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.