Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÝ - slnečný 3 izb. byt, Šancová - Bratislava - Staré Mesto

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Natália Herškovič

manager

+421 908 257 677
herskovic@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Bosen Group Vám exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový byt na ulici Šancová, Bratislava – Staré mesto.

BYT: Má výmeru 92,81 m2, z čoho 5,3 m2 je presklenná loggia a pivnica o veľkosti 1,58 m2. Nachádza sa na 5/8 poschodí. Byt je situovaný na uzamykateľnej chodbe s ďalšími dvoma bytmi. Okná sú orientované na juhozápad (obývačka s kuchyňou) a severovýchod ( tichý vnútroblok – spálňa, pracovňa/det. izba).

BYTOVÝ DOM: Bol skolaudovaný v r. 2001. Jeho súčasťou je uzamykateľný vnútroblok. V danom vchode bytového domu sa nachádzajú dva výťahy.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývačka prepojená s kuchyňou a jedálenským kútom, 2 samostatné nepriechodné izby, samostatné WC a kúpelňa.

ZARIADENIE: Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (plynový sporák, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou), klimatizácia.

PARKOVANIE: Možnosť prenajatia parkovacieho miesta v podzemnej garáži.

LOKALITA: Byt sa nachádza v blízkosti mestskej hromadnej dopravy, ako aj hlavnej stanice Bratislava. Výhodou je pešia dostupnosť  do centra mesta. Lokalita zároveň ponúka kompletnú občiansku vybavenosť.

CENA: Info v RK    

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.