Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Moderný 4 izbový rodinný dom bungalov, Miloslavov, časť Alžbetin Dvor

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Bc. Renáta Stopiak

realitná maklérka

+421 915 089 319
stopiak@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Realitná kancelária Bosen Group predala moderný, tehlový, priestranný 4 izbový rodinný dom bungalov, v novovybudovanej lokalite v obci Miloslavov – časť Alžbetin Dvor, Wienerová Alej.

Dom: Novostavba -  bungalov, tehlový 4 izbový rodinný dom, s úžitkovou plochou 110,3 m2, zastavaná plocha 134,4 m2 + terasa 15 m2, šírka domu 10,15 m, dom sa predáva ako holodom, začiatok výstavby 06/2021, dokončenie 01/2022.

Pozemok: plocha pozemku 624  m2, všetky inžinierske siete (vodovod, kanalizácia, elektrina), parkovacie státie pre 3 autá, rovinatý pozemok. 

Dispozícia: Vstup do domu tvorí priestranná chodba, v ktorej sa nachádza WC a technická miestnosť. Dom je rozdelený na dennú a nočnú časť.  Dennú časť tvorí samostatná kuchyňa s jedálňou prepojená širokým otvorom s priestrannou a dobre zariadenou obývacou izbou s krbom. V hale sa nachádza práčovňa a priestor pre vstavanú skriňu rolldor. Nočnú časť tvoria tri priestranné izby, dve izby majú prístup na terasu v zadnej časti domu a kúpeľňa s oknom spolu s WC.

Rozmery miestností: chodba 6,4 m2, technická miestnosť 2,2 m2, WC 2,0 m2, práčovňa 2,7 m2,obývačka s kuchyňou a s jedálňou 40,3 m2, komora 1,6 m2, kúpeľňa 6,5 m2, detská izba 12,9 m2, detská izba 12,9 m2, spálňa 13,9 m2, hala 9,0 m2

Holodom: obvodové tehly Wienerberger 30 cm, zateplenie 15 cm polystyrén, teplovodné podlahové kúrenie, elektrická poistná skrinka,  vodomerná šachta,  prípojka vody do domu, prípojka kanalizácie do domu,  prípojka elektriky do domu, vnútorné tehlové priečky,  predpríprava na krb - komín,  elektrický kotol Protherm so zásobníkom teplej vody,  rozvod studenej a teplej vody,  podlahový polystyrén,  fasádna omietka, strešná krytina - škridla Danubia Terran, plastové vchodové dvere s ozdobnou výplňou,  balkónové dvere z obývačky,  interiérové vapenno-cementové omietky, steny vymaľované na bielo,  osadené zásuvky a vypínače,  stropná izolácia minerálna vlna,  podlahová izolácia,  sklopné schodíky na povalu s ochrannou lištou,  pochôdzna strecha rozmer max 15 m2x) elektrická predpríprava na posuvnú elektrickú bránu,  elektrická predpríprava na studňu (studňa nie je v cene) parkovacie státia pre tri vozidlá – vybetónované,  prístupový chodník do domu – vybetónovaný,  pozemok bude vyčistený a zarovnaný, betónový plot zo zadnej strany a z bočnej strany,  trativody,  plastové okná Salamander streamline 76

Lokalita: Novovybudovaná tichá časť obce Miloslavov v blízkej dostupnosti park, kostol, úrad, potraviny, lekár pre dospelých, detský lekár,  zmrzlina, pizzeria, multifunkčné ihrisko, plávanie pre deti, kaderníctvo, kozmetika, lekáreň, základná škola, škôlka, vlaková stanica a autobusová zastávka. Dedina Miloslavov je od Bratislavy vzdialená 15 km, Podunajské Biskupice 10 km, Šamorín 10  km,  Dunajská Lužná 5 km.  Rýchla dostupnosť je zabezpečená vlakom (RegioJet) aj autobusom do Bratislavy a Komarna.  Obec ponúka pohodlné bývanie pre mladé rodiny, športové vyžite - cyklotrasa (napojenie na Dunajskú hrádzu smer Gabčíkovo alebo Bratislava, komplex X-bionic v Šamoríne.  

Cena: 290.000€ 

Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.: 0915/089 319

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.