Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

REZERVOVANÉ | 2 izb. apartmánový byt s balkónom v novom projekte Domy Kramáre, Nové Mesto, 44 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martin Zvolenský

realitný maklér

+421 904 335 165
zvolensky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúkal úplne nový 2 izbový byt typu apartmán s balkónom a dvomi pivničnými kobkami v novom projekte Domy Kramáre. Nachádza sa vo vyhľadávanej lokalite Nového Mesta - Kramáre na ulici Jelšová.

BYT: Byt má výmeru 44 m2 z čoho je balkón 3,06 m2, pivničná kobka pri byte 2,5 m2 a pivničná kobka v podzemí 2,93 m2.  Byt sa nachádza na 3. poschodí s výťahom.

ŠTANDARD:  bez kuchynskej linky, francúzske okno, sanita, obklad v kúpeľni, dvere, podlahy, audio-vrátnik

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kúpelňa s wc, obývacia izba s kuchyňou a balkónom, izba

LOKALITA: Časť Bratislavy, ktorá spája dohromady bývanie blízko centra Bratislavy, plnú občiansku vybavenosť a prírodu v pešej dostupnosti. Priamo v budove je zdravotné stredisko, lekáreň, pošta a ďalšie priestory ktoré sú pripravené k využitiu vybavenosti.

CENA: 169 990 €

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.