Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Skladový priestor a kancelária o rozlohe 402 m2 na prenájom, Bratislava - Podunajské Biskupice

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Michaela Krnáčová

realitná maklérka

+421 911 110 999
krnacova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Sklady a haly

BOSEN GROUP Vám ponúka na prenájom skladové priestory vhodné aj na prevádzku pneuservisu / autoservisu

Hlavná hala o rozlohe 238 m2 disponuje zdvihákom do 4400 kg, ktorý podľa potreby budúceho nájomcu môže ostať v hale, alebo byť demontovaný. Zadná hala o rozmere 130 m2 je vybavená regálom na uskladnenie pneumatík. Kancelária o rozlohe 34 m2 sú situované vo dvore pred vstupom do haly. 

Priestory sú vhodné na obchodnú činnosť vyžadujúcu mať k dispozícií skladové priestory, pneuservis, autoservis, lakovňu, alebo výrobnú činnosť.

Výhodou budúceho nájomcu v prípade využívania areálu na účel prevádzky pneuservisu a uskladnenia pneumatík je už v súčasnosti zabehnutá prevádzka so stálou klientelou.

LOKALITA:
Hala sa nachádza v Podunajských Biskupiciach v zadnej časti areálu dvora rodinného domu, ktorý sa v súčasnosti využíva ako obchodný priestor a kancelárie. 

PARKOVANIE:
Pred budovou autoservisu alebo v areáli. 

CENA: 2.700€ bez dph / mesiac + depozit vo výške 1 mesačného nájmu + provízia RK vo výške mesačného nájmu. Cena je uvedená bez energií.

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou.