Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | REZERVOVANÝ Stavebný pozemok 1502 m2, Most pri Bratislave

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Michaela Krnáčová

realitná maklérka

+421 911 110 999
krnacova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

BOSEN GROUP Vám ponúka na predaj stavebný pozemok o výmere 1.502m2 v obci Most pri Bratislave. 

POZEMOK: 

Slnečný rovinatý pozemok o výmere 1502 m2 sa nachádza priamo v centre zastavaného územia obce Most pri Bratislave a je prístupný z miestnej komunikácie. Šírka pozemku je 11m. Na pozemku sa nachádzajú všetky inžinierske siete ( vodovodná, kanalizačná, plynová a elektrická prípojka, 2x studňa ). Podľa UPI je na pozemku možnosť výstavby dvoch bytových jednotiek. Na pozemku sa nachádzajú dva staršie rodinné domy, ktoré po dohode so súčasným majiteľom môžu byť za vopred dohodnutú odplatu zlikvidované, prípadne možnosť rekonštrukcie bez potreby stavebného povolenia. 

LOKALITA:

Pozemok sa nachádza v dostavanej lokalite centra obce Most pri Bratislave vzdialenej 10 minút autom od Bratislavy. Vďaka dobre situovanej polohe má pozemok potenciál využitia jeho prednej časti aj na podnikateľské účely aj na bývanie. Obec spadá pod okres Senec a umožňuje napojenie na D4,R7. V obci sa nachádzajú potraviny Lidl, Billa, Kraj, Samoška, DM drogéria, lekár, pošta, kaviareň, reštaurácie, cukráreň, základná a materská škola, niekoľko detských ihrísk, futbalové ihrisko aj veterinárna klinika. Neďaleko obce sa nachádza jazero, či kaštieľ Sudené. 

CENA: 235.000€

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.