Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BYT č.5 - 2 izbový byt (61,6m2)

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Ing. Martin Grunta

Riaditeľ pobočky

+421 911 083 672
grunta@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Ponúkam Vám na predaj 2 izbový byt v obci Motešice.

BYT: 58,7 m2 + pivnica 2,9 m2. Dispozične rozdelený na priestrannú chodbu, kúpeľňu s WC, spálňu a obývaciu izbu spojenú s kuchyňou.

BYTOVÝ DOM: Kompletne zrekonštruovaný, zateplený v okolí bytového domu je súkromný pozemok o rozlohe 2000 m2, na ktorom sa budú nachádzať parkovacie státia a okolitá zeleň. Bytový dom je vykurovaný vlastnou kotolňou na plyn, ktorý nebude zavedený do bytových jednotiek. V bytovom dome budú nové rozvody vody, odpadu a a elektriny.

ZARIADENIE: Byt sa predáva ako holobyt s možnosťou dokončenia interiéru na kľúč.

LOKALITA: Horné Motešice sa nachádzajú 10 minút autom od kúpeľného mesta Trenčianske Teplice, 17 minút autom od mesta Bánovce nad Bebravou a 23 minút autom od mesta Trenčín. Lokalita zaručuje pokojné bývanie. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú potraviny, kvetinárstvo, pošta, Obecný úrad, autobusová zástavka a škola.

CENA: 91.820,-€

K bytu je potrebné dokúpiť si parkovacie státie na novovybudovanom parkovisku vedľa bytového domu.

Realitný maklér: Ing. Martin Grunta, +421 911 083 672

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuka financovania prostredníctvom hypotéky.