Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaj 2-izbového bytu na ulici Herlianska, Ružinov, 56m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr.art. Nora Žalúdeková

realitný maklér

+421 902 327 970
zaludekova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám vo výhradnom zastúpení predal byt v tichej lokalite na ulici Herlianska v meste Bratislava, m.č. - Ružinov.

BYT: Celková výmera je 56m2 z čoho balkón má 2m2. K bytu prislúcha pivnica, ktorá sa nachádza v suteréne bytového domu.  Byt sa nachádza na 1./4.  poschodí (nie na prízemí) v tehlovom dome bez výťahu s výhľadom do priestranného parku so zeleňou z oboch strán. Je zrekonštruovaný, orientovaný na dve svetové strany. Bytový dom je zateplený a má k dispozícií kočikáreň.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba so vstavanou zostavou z ktorej je prístupná nepriechodná izba s balkónom, obývačka s kuchyňou, kúpeľňa a samostatná toaleta. 

LOKALITA: Vynikajúca lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, zastávka električky/autobusu do 5 min chôdze, ktoré vedú priamo do centra. V okolí bytového domu sa nachádzajú školy, reštaurácie, kaviarne, čerpacia stanica, kompletná sieť obchodov, parkov ako aj Štrkoveck jazero 10 min chôdze. Veľkou výhodou je priamy prístup do priestranného parku hneď z dverí bytového domu.  

PARKOVANIE: Parkovanie je voľné pred bytovým domom.

CENA: 184 999 € 

Realitný maklér: Mgr. art. Nora Žalúdeková


Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.