Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN |1izbový byt s predzáhradkou - NOVOSTAVBA

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
Bosen Group Vám ponúka na predaj veľký 1 izbový byt nachádzajúci sa v plne vypredanej novostavbe Oppidum, v mestskej časti Podunajské Biskupice. Byt s veľmi príjemnou dispozíciou je slnečný a otočený to tichého parku. 


BYT: Výmera bytu je 48,05 a predzáhradka 10,95m2. Byt je situovaný na 1/4 poschodí bytového domu s výťahom. 
- Byt zariadený v štandarde: podlahy, zárubne, interiérové dvere, plastové okná, sanita, vchodové bezpečnostné a protipožiarné dvere. 
- Elektrické podlahové kúrenie v celom byte značky DEVI.
- Elektrický bojler na ohrev vody.


DISPOZÍCIA: vstupná chodba, samostatné wc, kúpeľňa so sprchovacím kútom, kuchynský kút, obývacia miestnosť so vstupom do predzáhradky.


LOKALITA: Kompletná občianska vybavenosť. Hneď vedľa domu Billa, pošta, MHD zastávka. V pešej dostupnosti Lidl, banky, kaviarne, reštaurácie, škôlka, škola. Priamo v komplexe Oppidum sa nachádzajú potraviny Starý otec, nechtové štúdio, kaderníctvo, chovateľské potreby, kaviareň.


CENA BYTU V ŠTANDARDE: 109.900,-EUR
GARÁŽOVÉ STÁTIE: 9 900,-EUR


Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.