Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN - Predané | 3 izbový byt s balkónom a predzáhradkou v obci Trstice

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

Základné informácie

Kraj: Trnavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Predané | BOSEN Group Vám ponúkala na predaj novostavbu 3 izbového bytu v rodinnom dome s 2 bytovými jednotkami so samostatným vstupom.

BYT: Podlahová plocha domu je 82,32m2. Plocha balkónu je 7m2. Byt sa nachádza na 1. poschodí rodinného domu. Je orientovaný na tri svetové strany J,Z, a S. K bytu prislúcha predzáhradka o výmere 49m2.

DISPOZÍCIA: V zádverí sa nachádza úložný priestor. Schodiskom sa dostanete na horné poschodie. Byt pozostáva z obývacej miestnosti spojenej s kuchynskou časťou s prístupom na balkón (29,3m2), 2 samostatných izieb (13,3m2 a 12,2m2), kúpeľne s rohovou vaňou a oddelenou toaletou.

ZARIADENIE: Byt sa predával čiastočne zariadený. Disponuje klimatizáciou v obývacej miestnosti, podlahovým vykurovaním v celom byte a videovrátnikom. Vstupné bezpečnostné dvere, predsieňová stena, zrkadlo a police v zádverí. Zrkadlo na chodbe nachádzajúcej sa na poschodí. Kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor), mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, kuchynský stôl, kuchynské stoličky (6ks) v kuchynskej časti. Pohovka, konferenčný stolík a obývačková zostava v obývacej časti. Kúpeľnový nábytok a policová zostava v kúpeľni. Vstavaná skriňa a komoda v spálni. Altánok a záhradný domček.

PARKOVANIE: Parkovanie je možné v súkromnom dvore alebo pred vstupnou bránou.

LOKALITA: Obec Trstice sa nachádza v okrese Galanta. V obci sa nachádza zdravotné stredisko, škola, škôlka, lekáreň, pošta, obecný úrad, fitness, reštaurácia a futbalové ihrisko.

CENA: 89 900€

Realitná kancelária BOSEN GROUP je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.