Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Zariadený 2kk byt v novostavbe STEIN, Staré Mesto

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Group Vám ponúka na prenájom kompletne zariadený 2 izbový byt na 3. nadzemnom podlaží v novostavbe STEIN 2 - v Starom Meste, s garážovým státím a pivničnou kobkou.

BYT: Celková rozloha bytu je 58,37 m2 z čoho balkón tvorí 4,75 m2 a pivničná kobka 4,65 m2. Nachádza sa na 3. nadzemnom podlaží z celkových 8. Je orientovaný do zeleného vnútrobloku.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou, spálne, kúpeľne s klasickou vaňou a toaletou. Výstup na balkón s orientáciou do vnútrobloku je z obývacej izby.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne zariadený. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s rúrou, sklokeramickou varnou doskou, digestorom a umývačkou riadu. Súčasťou je aj chladnička a vybavenie kuchynskej linky – taniere, príbory, poháre. V jedálenskej časti je k dispozícii stôl so štyrmi stoličkami. V obývacej izbe je gauč, konferenčný stolík, lampa a komoda. V spálni sa nachádza vstavaná skriňa, posteľ a dva nočné stolíky. Kúpeľňa je kompletne vybavená sanitou, kúpeľňovou skrinkou, zrkadlom a práčkou. Na balkóne je k dispozícií posedenie.

LOKALITA: Novostavba STEIN 2 je ideálnym prepojením mestského bývania v Starom Meste a zároveň tichého vnútrobloku do ktorého je byt orientovaný. Poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť -  v pešej dostupnosti nájdete reštaurácie, potraviny, kaderníctvo, lekáreň, kaviareň, školu či škôlku, športoviská či nákupne centrum CENTRAL. V blízkosti projektu sa nachádzajú aj zastávky MHD (električka, autobus) a dopravná tepna v podobe Trnavského mýta.

CENA: 700 €/mesiac byt a kobka + 160 €/mesiac energie, vratný depozit vo výške nájmu

VOĽNÝ K NASŤAHOVANIU OD 1.9.2023.

Províziu neplatíte.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.