Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | PRENAJATÉ: Zariadený 2kk byt v novostavbe Slnečnice - Mesto, Petržalka

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 2-izbový byt

PRENAJATÉ: Bosen Group Vám exkluzívne ponúkal na prenájom kompletne zariadený dizajnový 2 izbový byt na 5. nadzemnom podlaží. Nachádza sa v najnovšie skolaudovanej časti projektu SLNEČNICE – Zóna Mesto, Bratislava – m.č. Petržalka. K bytu prislúcha aj garážové státie.

BYT: Celková rozloha bytu je 46,32 m2 z čoho loggia tvorí 7,11 m2. Nachádza sa na 5. nadzemnom podlaží z celkových 7. Je orientovaný do zeleného vnútrobloku.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby spojenej s kuchynskou a jedálenskou časťou, spálne, kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou. Výstup na loggiu s orientáciou do vnútrobloku je z obývacej izby aj zo spálne.

ZARIADENIE: Byt sa prenajíma kompletne a štýlovo zariadený. Súčasťou zariadenia sú: kuchynská linka s elektrickou rúrou, sklokeramickou varnou doskou, digestorom, mikrovlnkou a umývačkou riadu. Súčasťou je aj chladnička s mrazničkou. V jedálenskej časti je k dispozícii stôl s dvomi stoličkami. V obývacej izbe je dizajnový gauč, konferenčný stolík, TV a lampa. V spálni sa nachádza vstavaná skriňa, posteľ a dva nočné stolíky. Kúpeľňa je kompletne vybavená sanitou, skrinkou pod umývadlo, zrkadlom a práčkou. 

PARKOVANIE: Garážové státie v podzemnej garáži.

LOKALITA: Slnečnice - Zóna Mesto sa nachádzajú v novej mestskej časti Petržalky. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť (Billa, 101 drogerie, lekáreň, Pepco, Planeo Elektro, Chovateľské potreby, Gastro prevádzky a kaviarne)), detské a športové ihriská. Zóna Mesto je ideálnym miestom pre ľudí,  ktorí hľadajú mestský spôsob bývania, ale zároveň majú radi kontakt s prírodou. V dostupnej blízkosti projektu sa nachádza Dunajská cyklistická cesta (hrádza). Táto lokalita ponúka skvelé dopravné napojenie do centra mesta prostredníctvom 2 trás (cca do 10 min), pričom zastávka MHD je v tesnej blízkosti.

CENA: 470 €/mesiac byt + 145 €/mesiac energie (vrátane TV a internetu) + 60 €/mesiac garážového státie, vratný depozit vo výške nájmu

VOĽNÝ K NASŤAHOVANIU IHNEĎ

Províziu neplatíte.

Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena zahŕňa právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo pri prenájme nehnuteľnosti.