Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Nadštandardný 2 izb.byt s balkónom a parkingom v novostavbe, Záhorská Bystrica, 51 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Mgr. Martin Zvolenský

realitný maklér

+421 904 335 165
zvolensky@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Bosen Vám ponúka na predaj 2 izbový byt s balkónom, pivnicou a parkovacím státím v garáži. Novostavba sa nachádza vo vyhľadávanej časti Záhorskej Bystrice - Na Krčoch.  

BYT: Byt má výmeru 51 m2 z čoho má balkón 4,35 m2 a pivnica 3 m2 a nachádza sa na 2. poschodí z 3. K bytu prislúcha aj parkovacie státie v podzemnej garáži.

ŠTANDARD: byt sa predáva v štandardnom prevedení, hliníkové francúzske okná s trojsklom, sanita, chladenie a kúrenie, drevené podlahy v byte a na balkóne, predpríprava na exteriérové žalúzie. Vizualizácie sú ilustráčné.


DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kúpeľňa s wc, obývačka s kuchyňou, balkón, spálňa

LOKALITA: Lokalita ktorá spája dohromady bývanie na dosah prírody a plnú občiansku vybavenosť, ktorú zabezpečuje viacero obchodov s potravinami, reštaurácii, kaviarní a hlavne blízkosť nákupného centra Bory Mall.

CENA: 209 990 € plus 15 000 € parkovacie státie v garáži.

Realitná kancelária BOSEN je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.