Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

BOSEN | Predaný 3 izbový byt s loggiou, Mamateyova ul., Petržalka, 73 m2

Ľutujeme, ale ponuka už nie je aktuálna!

MAKLÉR

Romana Debnáriková

realitná maklérka

+421 908 126 603
debnarikova@bosen.sk


Základné informácie

Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Predaný slnečný 3 izbový byt nachádzajúci sa na ulici Mamateyova v meste Bratislava - Petržalka.

BYT: Výmera bytu je 73 m2 z toho 3,5 m2 má loggia a 1,4 m2 pivničná kobka. Byt prešiel rekonštrukciou v roku 2015 (menené elektrické rozvody v celom byte, plastové okná so žalúziami, bezpečnostné vchodové dvere, kuchynská linka, kúpeľňa a wc).

Byt je situovaný na 10/13 poschodí a predáva sa kompletne zariadený. Obývačka, detská izba a kuchyňa sú orientované na juho – západ. Spálňa je orientovaná na sever. 

BYTOVÝ DOM: bol zateplený, disponuje dvoma výťahmi, a bránou na čip. 

Bytový dom má čistý udržiavaný vchod a dobrých susedov. 

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, obývacia izba, kuchyňa so vstupom na loggiu, detská izba, kúpeľňa, samostatné WC a spálňa.

LOKALITA: Byt sa nachádza na ulici Mamateyova vo vyhľadávanej mestskej časti Petržalka. Táto lokalita je veľmi žiadaná, nakoľko disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou a dostatočnou zeleňou v okolí. V pešej dostupnosti nájdete obchody, základnú školu, materskú školu, zdravotné stredisko, reštaurácie, cyklotrasy, petržalskú hrádzu. Zástavka MHD sa nachádza priamo pod domom.